zondag, december 01, 2013

BedrijfsUitje Haarlem 2013 - Nacht beelden van Klokhuisplein - Video HVP 10.7

Oi pasagiers !
Prosuming vanavond beelden van Klokhuisplein. De camera loopt door Ambassador City Hotel, Stempels Café en voor een leuke uitje door de Haarlemse nacht in de straten van een van de oudste stad van Nederland. 
Nacht beelden van Klokhuisplein - is een video gemaakt door Jean Gregorio in Oktober 20, 2007 en geuploaded op YouTube in April 17, 2011. Drie jaren later wat zijn de evenementen in Haarlem voor een uitje in 2013.
BedrijfsUitje Haarlem 2013
Haarlem is met de sfeervolle Grote Markt en de unieke Haarlemse Hofjes er omheen, de stad bij uitstek voor uw bedrijfsuitje. Haarlem heeft een roerige geschiedenis, het prachtige Spaarne en bijzondere bezienswaardigheden die u gezien moet hebben tijdens bijvoorbeld een bedrijfsuitje. 
Bedrijfsuitje Haarlem: op uw wensen en budget aangepast Ervaring leert dat het niet eenvoudig is om een bedrijfsuitje te organiseren. Wij wonen en werken al jaren in Haarlem en weten dus precies waar u moet zijn. We helpen u graag bij het omzetten van uw ideeën naar een geslaagd bedrijfsuitje op maat in Haarlem. 
Bel met onze medewerkers: 023 - 557 57 57. 
Mannen komen van MarsManen komen van Mars 
U wilt samen een uitje, maar graag wel op uw eigen planeetje? We geven u nu de kans om vooraf te kiezen voor typische mannendingen of echte vrouwen power! 
Bijvoorbeeld een pokerworkshop voor de mannen en een smakelijke bonbonworkshop voor de dames. Ziet u het al voor u: de mannen wagen zich aan het grote gokken, terwijl de vrouwen eindelijk eens de tijd hebben om heerlijk te stoeien met dit vrouwvriendelijke goedje!. 
Of toch: - Bierproeven en naar de beautysalon - Een stadionrondleiding & workshop salsadansen - Karten en sieraden maken - Workshop flirten en paaldansworkshop - Wallenrondleiding en Wijnproeverij En zo kunnen we nog wel even door gaan. 
Alle workshops en activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo kunt u uw eigen uitje samenstellen! Uiteraard is het niet verboden om ook als vrouw de fijne mannelijke kneepjes te leren. Of uw creativiteit te laten zien als man. Maar of Mars u accepteert…tsjah... het is en blijft een Venus gok! Natuurlijk daalt u weer af van uw eigen planeet en komt u met beide voetjes terug op moeder Aarde. Inclusief: - Workshop - Professionele begeleiding - Eén consumptie p.p. Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Mannen komen van Mars

Prijs details Klik hier voor meer info
Aantal personen vanaf 20 personen
Tijdsduur  4 uur

Een reactie posten

Google+ Followers

Most read on 2.0